Connect with us

Hír

Charles és Peterson saját szobrát bonthatja le a szezonban

Jamaal Charles és Adrian Peterson korunk meghatározó running backjei voltak a 2010-es években, de mindkettejük felett eljárt az idő. 30 felett már sokan úgy gondolják, hogy a futóknak ott már nem terem sok babér az NFL-ben, a két klasszis viszont fittyet hányva erre új csapatnál próbálnak rácáfolni ezekre. Ugyanakkor ezzel könnyen saját szobrukat is lebonthatják.

 

 

Jelenleg mindkét játékos all-time top 5 a legalább 1000 karrier snappel rendelkező játékosok között a yard/carry mutatók alapján. A lista elég illusztris társaságot tartalmaz.

 

  1. Jamaal Charles 5,45 y/c
  2. Jim Brown 5,22 y/c
  3. Barry Sanders 4,99 y/c
  4. Adrian Peterson 4,86 y/c
  5. Lenny Moore 4,84 y/c

 

Nagyon szép mutatóval bír mindkét játékos, ám ahhoz, hogy ezt fenntartható, ne adj isten növelhető legyen, ahho elképesztő szezont kellene produkálniuk, ez pedig nehezen várható el két, több sérülésből visszatérő játékosnál. Sanders és Brown nem játszottak 30 éves koruk felett a ligában, a jelenkori rekorderek pedig nem hogy játszanak, de jelenleg inkább csak kiegészítő elemei aktuális támadósoruknak. A yard/carry szempontjából ez nem feltétlen jelent rosszat, de ha továbbra is a top 5-ben szeretnének maradni, ahhoz közel 4-es átlagot kellene produkálniuk. Ugyanakkor a két játékos előtt valamennyire jár a kalapemelés, hogy még mindig játszani akarnak, pedig egy szót nem szólna senki, ha ennyi térdproblémával küszködve a visszavonulás mellett döntöttek volna.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!