Connect with us

Hír

Collins megkapta a hőn áhított szerződését

Most lett először lehetősége La’el Collinsnak, hogy új szerződést kapjon. Ezt pedig a Cowboys megadta neki: 2 plusz év, 15,4 millió dollár, amiből négy millió dollár aláíráskor az övé, valamint további 2 milliót szerezhet akkor, ha a playek 85 százalékán a pályán van.

 

 

Collins első körös tehetség volt 2015-ben, de a korábbi barátnőkének halála és különös körülményei miatt sokat csúszott a drafton. Olyannyira, hogy draftolatlan lett, bár ezt igazából ő akarta így a csapatok megették a blöffjét, hogy nem játszik, ha elkel a drafton, és még egy 7. körös pickért sem vállalták be. Így aztán leszerződhetett a Dallashoz, és mivel draftolatlan volt, így már két év után ajánlhattak neki új szerződést (egyébként simán kaphatott volna jövőre egy olcsó RFA tendert, csak a csapat nem akart vele szarakodni).

 

Collins így a 3. legjobban kereső right tackle a ligában az eaglesös Lane Johnson (11,3 millió) és a lionsös Ricky Wagner (9,5 millió) után, illetve pont annyit keres, mint a Redskinses Morgan Moses. Most fog először RT-t játszani, mióta profi, eddig elsősorban guard volt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!