Connect with us

Hír

Dixon kihagyja a teljes 2017-es szezont

A Baltimore Ravensnek továbbra sincs szerencséje a fiatal támadóival. Breshad Perriman kálváriája után úgy tűnik, hogy a futó Kenneth Dixon is hasonló utat járhat be a franchise-nál, mint nem sokkal idősebb elkapótársa. A running backnek ugyanis egy térdműtét miatt a teljes 2017-es szezont ki kell hagynia.

 

 

Dixon meniscusa szakadt el, az ebből történő teljes felépülés pedig 4-5 hónapot vesz igénybe. Öröm az ürömben, hogy mivel nem mozdult el (és nem is kellett kivenni), a műtétet követően a futójátékos térde hosszabb távon is bírhatja a magas terhelést.

A 23 éves futó újonc szezonja nem volt egy diadalmenet. Habár nagy elvárásokat tápláltak a negyedik körig csúszott játékos iránt a Ravens háza táján, a 2016-os preseasonban egy MCL szakadás miatt a szezon első négy mérkőzésén szintén nem léphetett pályára. Az év hátralevő részében azonban már bevethető volt, 88 futásból 382 yardot szerzett és ezt egészítette ki további 162 elkapott yarddal. Dixon a következő szezon első négy meccsét biztosan kihagyta volna, ugyanis ennyi mérkőzésre szóló eltiltást kapott a ligától, mert megszegte az NFL tiltott szerekre vonatkozó szabályzatát.

A Ravensnek elvileg nem okozhat nagy gondot Dixon pótlása, hiszen Lorenzo Taliaferro, Buck Allen és Terrence West mind képesek lehetnek hozni azt a futómennyiséget, amit a másodéves játékos hozzá tudna tenni a játékhoz – arról nem is beszélve, hogy West újraigazolása miatt szinte biztosan nem lett volna első számú workhorse futó. Továbbá elkapások terén sem lesz megvágva a Baltimore, ugyanis az offseasonban leigazolták Danny Woodheadet, aki a liga egyik legjobban elkapó running backje.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!