Connect with us

Hír

Donald Penn és Aaron Donald is holdoutol

Mától mind a 32 csapat belecsapott a lecsóba, és mindenkinél megkezdődtek a training campek, hamarosan pedig jöhet a Hall of Fame meccs is, amivel megkezdődik az előszezon. Viszont az NFL-ben a training camp egyenlő a holdoutokkal, és bár idén sincs sok, azért akadt jó pár fontos név, aki nem jelent meg a csapatok első edzésein.

 

 

Korábban már írtunk arról, hogy a Texanstól Duane Brown nem jár edzésekre, mert szerinte nagyobb fizetést érdemelne. Most csatlakozott hozzá a Raiderstől Donald Penn, aki tavaly bőven top 10-es szinten játszott, a fizetése még sincs arányban a teljesítményével, így ő sem jelent meg a Raiders első edzésén. Penn jelenleg a 20. legjobban fizetett LT a ligában, mindössze $6,25 milliós éves átlagkeresettel, csakhogy tavaly írta alá ezt a két éves hosszabbítást a csapattal, akkor meg nem keveslette ezt az összeget, most hirtelen nagyot fordult körülötte a világ – köszönhetően az elszállt áraknak.

 

Aaron Donald esete azonban érdekesebb, hiszen jelenleg a 4. évére készül, tehát még csak nem is az opciós évében játszik, de máris követeli a nagy pénzt, ami az esetében tényleg nagy lesz. Donald ligaszinten az egyik legdominánsabb játékos, illetve benne van a legjobbak között a ligában, és habár Les Snead arról nyilatkozott, hogy dolgoznak az ügyön, nos, a jelek szerint nincs így, hiszen Donald már a holdoutig is elment a pénzéért. Donald most a sémaváltás miatt 3-4-es DE, ahol jelenleg a jetses Mo Wilkerson a legjobban fizetett a maga $17,2 milliós éves átlagával, de ne legyen kétség afelől, hogy ő Ndamokung Suh szerződésének lepipálására törekszik, ami éves átlagban több mint $19 millió, vagyis szinte irányító fizetés. Sőt, ha már Suhnál is nagyobb pénzre törekszik, akkor már ott van tőle karnyújtásnyira Von Miller fizetése is, aki jelenleg a legjobban fizetett védőjátékos a ligában a maga $19,083-as évenként kapott fizetésével.

 

A három játékos mellett Le’Veon Bell sem jelentkezett a Steelersnél edzésre, valamint még Greg Olsen ügye sem tisztázódott, aki anno holdouttal fenyegetett, viszont az első edzéseken ott volt a csapattal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!