Connect with us

Hír

Eddig tartott Ellerbe saintses pályafutása

A New Orleans Saints IR-re tette a linebacker Dannell Ellerbe-t, így a nagy pénzért szerződtetett (igaz, még a Dolphins által), de sérülései miatt soha nem bevethető védő nélkül kezdik meg a szezont. sőt, amint Ellerbe meggyógyul, egyből ki fogják vágni.

 

 

 

Ellerbe draftolatlanként került a ligába 2009-ben, a Ravens vitte el. Ott többnyire epizódszereplő volt, a legjobb évét viszont pont 2012-ben hozta, amikor a Ravens bajnok lett. 13 meccsen játszott, hétszer volt kezdő, 92 tackle és 4,5 sack került a neve mellé. El is vitte utána a Dolphins, 15 meccsen keresztül kezdő is volt, nem is játszott rosszul. 2014-ben aztán megsérült, mindössze egy meccsen játszott.

 

2015-ben aztán jött a Saints és megszerezte a Dolphins 3. körösét és Ellerbe-t az elkapó Kenny Stillsért. A védő azonban itt sem váltotta meg a világot, emiatt 2016-ben át is alakítottak a szerződését, de így is csalódást okozott. Két év alatt csak 15 meccsen játszott, az idei szezont is sérülten kezdi, így elköszön majd tőle a csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!