Connect with us

Hír

Edelman korábbi tanára bocsánatot kért, amiért irreális célnak nevezte az NFL karriert

Julian Edelman kétszeres bajnok elkapó a liga jelenlegi legjobb csapatában, ráadásul Adriana Limával is kavarhatott – vagyis joggal mondhatjuk, hogy minden összejött neki az életben. A kis Julian már kiskorában is erről álmodott, mégis voltak, akik kételkedtek a sikerében. Például az angoltanárja, aki 11 évvel ezelőtt még le akarta rángatni a földre az álmodozó Edelmant, ma már bocsánatot kért.

 

 

Kedves Jules! Nem biztos, hogy tudod ki vagyok. 2006 tavaszán én voltam az angoltanárod CSM-en. Bár nem most lenne az ideje, de szeretnék Tőled bocsánatot kérni azért a megjegyzésemért, amit az egyik órán mondtam neked. Te már talán nem emlékszel rá, de én éveken át gondoltam erre, és nagyon rosszul érzem magam miatta. Te mindig arról beszéltél, hogy az NFL-ben fogsz játszani, én pedig folyton mondtam Neked, hogy szállj már le a földre, tűzz ki reálisabb célokat magad elé, amiben sikeres lehetsz, bla bla bla. Nem gondolom, hogy komolyan vetted, de engem nyomaszt a dolog ha visszagondolok rá. Nem azért, mert tévedtem, hanem mert tanárként nem hittem egy diákomban, akinek szenvedélye a foci. Hogyan is kételkedhettem ebben akkoriban, mikor még alig ismertelek? Szóval még egyszer, sajnálom, röstellem a dolgot, még ha Téged ez az eset valószínűleg nem is foglalkoztatott karriered során, főleg hogy kétszer is bajnok lettél.

 

Edelman a Twitterére tette ki a képet a leveléről, ahol arra hívta fel a figyelmet, hogy ne félj attól, ha magasra tetted a lécet a céljaid terén, küzdj meg érte, hogy elérd azokat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!