Connect with us

Hír

Flacco nélkül indul harcba a Ravens

Joe Flacco 3-6 hetes kihagyásra készülhet, hátproblémái miatt ugyanis ennyi ideig nem állhat csapata rendelkezésére, ami azt is jelenti egyben, hogy a Ravens teljes edzőtáborát kihagyni kényszerül.

 

 

A gárdánál kezdetben bizakodóak voltak egy rövid távú kihagyást illetően, úgy számoltak, hogy egy hét pihentetés elég lehet ahhoz, hogy az irányító ismét 100%-os legyen. Ez azonban nem így történt. A csapat edzőtáborának első napjának estéjén jelentette be Flacco kihagyását, egy nappal azt követően, hogy a Ravens egy másik fontos játékosának, Kenneth Dixonnak az egész 2017-es szezont ki kell hagynia térdműtéte miatt.

A hathetes kihagyás ellenére Flacco minden bizonnyal ott tud lenni a Baltimore szezonnyitóján, de az nyilvánvalóan sok gondot okozhat, hogy a Ravens vezére nem csak az edzőtáborban, hanem az előszezonban sem állhat csapata élére.

Flacco helyét Ryan Mallett veszi át addig, amíg a Super Bowl MVP fel nem épül, Dustin Vaughan pedig az első számú backup posztra ugrik fel, azonban azt sem tartják kizártnak, hogy Vaughan elé/mellé hoznak valakit a szabadon igazolható játékosok közül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!