Connect with us

Hír

Gurley látja a fejlődést Goff játékában

Jared Goff egy évvel a draftolása után is sokszor előkerül a sajtóban, a Rams számára rossz értelemben. Bár még csak egy szezonon van túl, egyesek már a felcserélést is megkérdőjelezik, amivel sikerült kiválasztani az irányítót a tavalyi drafton. A csapattársai viszont egyre többször dicsérik a fiatalt irányítót, legutóbb Todd Gurley tette meg mindezt.

 

 

Folyamatosan fejlődik, napról-napra egyre jobb lesz. Nem véletlenül volt 1/1-es játékos, és ezt be is fogja bizonyítani. Remek minicampen és OTA-n van túl, az edzők nagyon szépen kezdik felépíteni, és kihasználni a tehetségét a támadásaink során. Ha továbbra is így fejlődik, akkor határozottan számolni kell velünk a védelmeknek, már alig várom.

 

Nem csak Goffra, hanem a teljes Rams támadósorra ráférne egy ráncfelvarrás, hiszen a tavalyi esztendő nem úgy sikerült ahogy azt elvárták, élükön a korábbi első körös futóval. Sean McVay fiatalos lendülete és a Redskinsnél végzett munkája egyelőre úgy tűnik jó hatással van a csapatra, de majd a pályán kapunk erre tényleges választ. Visszatérve a Goff-csere kritizálására, ha ott valakit kritizálni lehet, az a Rams vezetősége. A cseréért ugyanis elég nagy áldozatokat kellett hozni, ráadásul még a szezon közepén ki is vágták Jeff Fishert, nem így kell egy franchise irányítót felépíteni.

 

Nem csoda tehát, hogy Goff még nem nyert meccset az NFL-ben, de idén mindenki azon lesz, hogy ez a rossz széria megszakadjon.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!