Connect with us

Hír

“Ha a Browns megszerzi Garoppolot, playoff csapat lesz!”

A Jimmy Garoppolo-saga úgy néz ki még egy jó darabig beszédtéma lesz az NFL berkein belül, és ez nem véletlen. Tom Brady elmondása szerint nem tervezi foci nélkül élni a mindennapjait úgy 4-5 évig, ami egyáltalán nem baj, ugyanakkor Jimmy Garoppolóval meg franchise irányítóként bánnak a Patriotsnál – a kettő együtt elég nehezen összehozható, valljuk be. Így az esetleges csere mindig beszédtéma lesz, egy meg nem nevezett korábbi Pats játékos szerint pedig a Browns ezzel playoff csapattá válhatna az AFC North-ban.

 

 

Minden egyes edzésünkön játszottam ellene, szóval remekül ismerem az erősségeit. Lenyűgöző a srác, azt kel hogy mondjam. Bármilyen passzot képes kivitelezni, bármilyen játékot képes olvasni, és mindig a lehető legjobb döntést hozza meg. Ő egy olyan irányító, aki alapjaiban képes megváltoztatni egy franchise-t, és sikerre vezetni azt. Ha a Brownsnak sikerülne megszeeznie, egyből playoff csapattá válhatna még abban a kiegyenlített csoportban is.

 

Bill Belichick állítólag azért marasztalja még mindig Garoppolot, mert nem tudna nyugodt szívvel nekivágni az idénynek Jacoby Brissett-tel csereirányítóként, ha esetleg baj történne. Ugyanakkor mint már írtuk, potenciális Brady utódként számolnak vele, de ahhoz nem ártana játszania is – már pedig amíg Brady van, ez nem fog megtörténni. Jövő tavasszal szabadügynök lesz, annyi cap space pedig nincs, hogy két franchise irányító szerződést is elbírjon, szóval valamit ki kell majd találniuk. Mi pedig már izgatottan várjuk!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!