Connect with us

Hír

Ike Taylor: Bell RB1 és WR2 fizetést akar egyszerre

A hétfői deadline óta napvilágot látott az a szerződés egy részlete, amire Le’Veon Bell nemet mondott, így franchise tag alatt játssza végig a 2017-es szezont. Bell egyik fő célja, hogy elismertté tegye a futókat, akiket manapság már könnyen eldobnak a csapatok, és ezzel a tettével sokan egyet is értenek. Ugyanakkor a korábbi Steelers játékos Ike Taylor szerint egy RB1 és egy WR2 fizetését akarja összesen, ami nem is akkora túlzás.

 

 

Bell ugyanis az első olyan játékos lett az NFL történelmében, aki 100 futott és 50 elkapott yardot átlagolt minden alapszakasz meccsen amin pályára lépett, 75 elkapásánál pedig csak Antonio Brown szerzett többet a csapaton belül. Nem kérdés, hogy mennyire kiemelkedő játékos még a nem gyenge Steelers offense-ben is, de egyesek szerint túlzásokba esett az igényeivel. Taylor szerint azonban egyáltalán nem esett át a ló túloldalára, hiszen ilyen számokat nagyon kevés running back tud produkálni a ligában.

 

Ha meg azt vesszük, hogy ő egy első számú, egyben ligaszinten a legjobb running back, a csapatában pedig WR2 számokat hoz elkapásoknál, akkor a $12 millió még kevés is, hogy megfizessék szolgálatait. Jelenleg $8 milliós átlaggal LeSean McCoy lenne a legjobban fizetett RB, ha Bell tenderét kivesszük, de például Doug Martin ($7M) vagy Chris Ivory ($6,4M) átlaga is top 5-ös lenne így. Ha pedig a WR2-ket nézzük, ott Emmanuel Sanders $11M-os éves átlagú fizetést kap, amivel ő vezet a második számú elkapók között, de Travis Benjamin $6M-os átlaga például az 5. legjobb WR2 fizetés. Bell pedig mind Ivoryt, mind Benjamint is túlszárnyalja, így a $12 milliós szerződés valóban kevés egy ilyen kaliberű játékosért.

 

Taylor azonban olyan faktorokkal nem számolt, amivel a Steelers igen, vagyis hogy rajta kívül még 52 játékos fizetését is szem előtt kell tartani, illetve Bell füves múltja és orvosi kartonja miatt nem akar vidáman dobálni a garantált összegeket. Az viszont egyre valószínűbb, hogy Bell holdoutolni fog a traning camp alatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!