Connect with us

Hír

Irányítóért cserélt a Los Angeles Chargers!

Az éjjel egy elég érdekes csere született a Los Angeles Chargers és a Buffalo Bills között. Tom Telesco egy kondicionális pickért megszerezte Cardale Jonest a csapatának, ami kicsit meglepő lehet, de ha a dolgok mögé nézünk, rájövünk, hogy ez egyáltalán nem rossz húzás. Sőt.

 

 

Jones a tavalyi drafton került a Billshez a 4. körben, és nem más látta őt nap mint nap edzéseken, mint a Chargers jelenlegi főedzője, Anthony Lynn. Nem véletlenül ajánlotta be a másodéves irányítót Telesconál, aki a hírek szerint egy “late round” kondicionális pickért cserébe került át a nyugati partra. Lynn nagyon örül a történéseknek, szerinte ugyanis Cardale a jövőben sokra viheti, immáron a Chargersben.

 

Cardale egy elképesztő tehetség, aki méltó kihívója lehet Riversnek, illetve még jobb teljesítményre ösztönözheti őt, nem mellesleg egy kiváló irányítótól tanulhat a továbbiakban. Cardale tipikusan az az irányító, akire mindig is vágytál, sokoldalú, pontos és elképesztő potenciál van benne. A Bills új stábja nem benne látta a jövőt, így lehetőségünk volt megszerezni, aminek nagyon örülök, a hozzá hasonló jó képességű mobilis irányítók ugyanis aranyat érnek.

 

A Bills nem véletlenül hajlott az elcserélésére, az offseason során Rex Ryan helyét Sean McDermott, a Panthers korábbi védőkoordinátora vette át, az új OC, Rick Dennison pedig jobban preferálja a zsebirányítókat, ezért volt sokáig kérdés Tyrod Taylor jövője is Buffaloban. Ráadásul az idei drafton is hoztak egy irányítót, az 5. körben Nathan Petermant, aki ezzel a lépéssel rögtön QB2-vé vált a csapatban. A Chargersnél pedig úgy tűnik a mozgékony irányítók felé mozognak, hiszen nemrég még arról számolhattunk be, hogy Robert Griffin is velük edz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!