Connect with us

Hír

Jabrill Peppers is aláírt! Már csak négyen maradtak szerződés nélkül!

Alaposan kicentizte a Browns az utolsó újoncának leszerződtetését, aki az első körben kiválasztott Jabrill Peppers volt. Ezzel a Browns mind a 10 idén kiválasztott játékosával megegyezett, és már csak négyen maradtak, akik még várnak egy kontaktusra.

 

 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy nagy valószínűséggel a garantált tartalmakon ment a vita a felek között, de úgy tűnik sikerült egyezségre jutniuk. Peppers első körös lévén egy 4 éves szerződést kap, ami tartalmaz egy 5. éves opciót, ha a csapata élni kíván vele. A Browns veteránjai szerdáig még pihenhetnek, az újoncokkal és a fiatalokkal viszont már ma elkezdhetik a munkát az edzők, amin így már Peppers is részt vehet, hiszen szerződése van.

 

A 25. picken kiválasztott játékos leigazolásával immár négyre csökkent az olyan újoncok száma, akikkel még nem sikerült megállapodni, ebből hárman is első körösök. Solomon Thomas a 3. helyen került a 49ershez, de a Stanford képzési időszaka miatt nem tudott aktívan részt venni az edzéseken, valószínűleg ezért nem írtak még vele alá, de ami késik nem múlik. Corey Davis két pikkel később került a Titanshez, egyelőre még vele sincs megállapodás, neki a korábbi sérülései kavarhattak be. A sort két Raiders játékos zárja, az első körben kiválasztott Gareon Conley és a második körben pickelt Obi Melifonwu. Előbbi addig nem is fog kapni szerződést amíg nem zárják le a szexuális bántalmazás vádját, ami miatt elég komoly csúszásba kezdett a drafton.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!