Connect with us

Hír

Jó hírek a Cowboys háza táján

Több pozitív dolog is történt a Dallasszal az elmúlt napokban, egyfelől elkezdődött a training camp, másfelől La’El Collins szerződését meghosszabbították, valamint Zack Martin is jó eséllyel meg fogja kapni, ami neki jár. Persze vannak rossz hírek is, de inkább nézzük a dolgok jó oldalát. Mégpedig azt, hogy Jaylon Smith a brutális sérülése után most először fog védőfelszerelésben edzeni.

Ugyan arról szóltak a hírek, hogy a Cowboys próbál óvatos lenni a tehetséges védővel, azonban a non-contact edzéseken annyira jól mozgott Smith, hogy 2016. január 1. után most újra felveszi a vállvédőt és akcióba lendül az edzéseken. Persze nem kell arra gondolni, hogy egyből beküldik a darálóba, csak limitált edzésmunkát fog végezni, hiszen a térdében az idegszálak még mindig nincsenek száz százalékos állapotban. Mindenesetre, ez egy óriási előrelépés, hiszen eddig semmilyen hasonló feladatot nem tudott elvégezni, így joggal bizakodhat a csapat és a játékos is.

 

De nemcsak Smith rehabilitációja miatt lehetnek boldogok a csapat szurkolói, hanem az is nagy öröm, hogy a korábban a barátnője ellen elkövetett családon belüli erőszak vádjával gyanúsított Jourdan Lewist is ártatlannak találták a nyomozás során. A harmadik körben draftolt cornerback körül hosszas huzavona után tisztázódott a helyzet, melynek végül tegnap került pont a végére.

A 21 éves védő a tárgyalásoknak köszönhetően kihagyta a csapat edzőtáborának első két napját, de most már Jerry Jones és a csapat stábja reméli, hogy edzésbe tud állni, mert elkél a segítség a Dallas védelmének hátsó fertályában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!