Connect with us

Hír

Jövőre Sam Bradford is franchise taget kaphat

Egyelőre nem sietik el az NFC North csapatai az irányítóik új szerződését. Aaron Rodgers kontraktusa folyamatosan téma, hisz egy ekkora klasszis garantált nélkül keres nagyon keveset, Matt Staffordnak pedig jövőre lejár a szerződése. Azonban van még egy irányító, egy korábbi 1/1-es, aki új szerződés után nézhet: Sam Bradford.

 

 

Bradford a Rams és az Eagles után végre megtalálta a számításait, jól játszott tavaly, ennek köszönhetően idén 18 milliót fog keresni (illetve azért, mert Teddy Bridgewater megsérült). Jövőre azonban az ő szerződése is le fog járni, így pedig nem kizárt, hogy ő franchise taget, Bridgewater pedig RFA tendert fog kapni.

 

Ez azért jobb megoldás, mint a hosszú távú szerződés, mert van némi esély arra, hogy Bridgewater játékra alkalmas lesz egyszer, hosszú távon pedig ő a jövő. Másrészt a jelenlegi irányító piacon egy Mike Glennon keres 15 milliót, Bradford ára 20+ millió lenne, aminél a franchise tag alig valamivel több. Így a Vikingsnek lenne még egy éve eldönteni, hogy hosszú távon kibe fektet: a megtáltosodó Bradfordba, vagy a sérülékeny, de ígéretes Bridgewaterbe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!