Connect with us

Hír

Katasztrofális a Denver irányítóhelyzete

Az offseason folyamán hétről-hétre hallottunk udvariaskodó hangokat, hogy a két fiatal denveri irányító egymást felüllicitálva készül és mennyire biztatóak. Senki nem merte leírni, hogy bizony itt jelentős fejlődésre van szükség, mert egyelőre egyikük sem tűnik stabil franchise irányítónak. Az első edzések után azonban már nehéz elrejteni a hiányosságokat.

 

 

A Broncos első teljes edzésén a védelem teljesen szétcincálta az offense-t, amely nem csak annak köszönhető, hogy a védelem nagy elszántsággal jött ki a pályára, hanem annak is, hogy a denveri QB-ek borzasztóan játszottak. Ezt maga Vance Joseph, a csapat újdonsült vezetőedzője se tagadta.

 

Hogy tetszett-e, amit láttam? Nem igazán. Mindkettőjüknek rengeteg hibája volt. Nem tetszett, amit láttam tőlük. Nagyon szenvedtek. Ez miatt az egész offense-nek kemény napja volt, a védelem nagy elszántsággal és intenzitással kezdte az edzéseket.

 

Josephnek különösen az offense Red Zone teljesítménye nem tetszett, több picksixet is sikerült itt elérnie a két fiatal quarterbacknek. Elmondása szerint pont ezen szeretne sokat változtatni, mert a videók tanulsága szerint tavaly is itt volt a legtöbb probléma a támadójátékban.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!