Connect with us

Hír

Koa Misi IR, Alterraun Verner a Dolphinsban

Felemás hete van eddig a Dolphinsnak. Egyrészt leigazolták Alterraun Vernert, ami nem rossz üzlet, hisz a játékos képességei alapján egy elég jó kis corner lehet,j azonban kénytelenek voltak IR-re tenni az egyik legjobb LB-jüket, Koa Misit.

 

 

A 30 éves Misi 2010-ben második körös volt, és sérülésekkel tarkított karrierje során többé kevésbé stabil pontja volt a Dolphins védelmének. Egy nyaksérülés miatt azonban csak három meccsen játszott tavaly, a sérülés pedig annyira komoly, hogy az idei szezont is IR-en kezdi. Sőt, olyan hírek is terjedni kezdtek, hogy a játékos hajlik a visszavonulásra. Ezt később a játékos ügynöke cáfolta, így egyelőre csak az IR biztos. A kettő egyébként majdnem ugyanaz, ugyanis Misi nem egy top védő, ráadásul szerződése jövőre lejár, két év kihagyás után pedig aligha ad majd neki új szerződést.

 

Ami Vernert illeti, ő is a 2010-es drafton kelt el, csak a negyedik körben. A Titansben Pro Bowlig és második csapatos All-Pro-ig vitte, de utána eligazolt a Bucshoz, ahol nagyon nem érezte a rendszert, az utolsó két évben már nem igazán volt kezdő. Miamibe azonban elfér a mélyítés és a minőség, akár nagy fogás is lehet a 28 éves corner.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!