Connect with us

Hír

Mahomes és Adams is aláírt, öten maradtak szerződés nélkül

Úgy látszik Mitchell Trubisky szerződése elindított egy kisebb lavinát, hiszen egy napon igazolta le a Kansas City Chiefs és a New York jets is az idei első körös játékosukat, név szerint az irányító Patrick Mahomest és a safety Jamal Adamst.

 

 

 

A közelgő training camp előtt fontos volt, hogy szerződtessék az újoncokat, különben nem vehetnek részt az edzéseken élő kontaktus nélkül, de ez a két játékosnak már nem lesz akadály. Mahomesért egy – többek között – jövő évi első körös áldozat árán mozgott fel a Chiefs, aki elképesztő karerejéről híresült el, vagyis teljes más típusú irányító mint a jelenleg is kezdő Alex Smith. Mi imádtuk a Chiefs döntésért, Andy Reid pedig van olyan tehetséges edző, hogy remek irányítót faragjon belőle az évek során.

 

Jamal Adamsnek Mahomesszal ellentétben nem kell várnia éveket a kezdőre, hiszen azonnal az ölébe hullott, ami vélhetően anélkül is meglett volna, hogy a tavalyi safety párost így vagy úgy, de elküldte a Jets. Az LSU korábbi játékosáért odavannak a csapattársak, és sokan már újonc évében meghatározó szerepet várnak tőle. Ahogy minden első körösnek, az ő szerződésük is négy évre szól, amit egy opciós évvel megtoldhatnak a csapatok.

 

Ezzel már csak 5 játékos maradt az idei draft classból, aki nem rendelkezik szerződéssel: Solomon Thomas, Corey Davis, Gareon Conley, Jabrill Peppers és Obi Melifonwu.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!