Connect with us

Hír

Már csak Corey Davis nem írt alá az újoncok közül!

Rövid időn belül három újonc játékos is megkapta a szerződését az általuk draftolt csapatától, köztük az idei 1/3-as is. Vagyis idén egy főre szűkült le a “Ki lesz 2017 Joey Bosája?” mezőnye, méghozzá a Titans 1/5-ön kiválasztott elkapójára, Corey Davisre.

 

 

Solomon Thomas kevésszer mutathatta meg képességeit a minicamp és az OTA-k során, mert a Stanford képzése júniusig húzódik, így nem lehetett ott a csapattal a felkészülés nagy részén. A mostani szerződése nélkül a training campet sem látogathatta volna meg, de már nem kell feltételes módban beszélni, hiszen megszületett a megállapodás a felek között, így csatlakozhat a liga egyik legfiatalabb védőfalába, kérdés hogy melyik posztra.

 

A Raidersnél két játékos ügye is függőben volt, de mindkettővel aláírtak. A második körben kiválasztott safety, Obi Melifonwu volt az egyszerűbb üzlet, az első körös Gareon Conley-ra még vár egy tárgyalás a korábbi szexuális zaklatás botránya miatt. A Raiders részéről ugyanakkor megvan a bizalom, mert már a draftolásánál is egy hazugságvizsgáló segítségével győződtek meg igazáról, valamint még a tárgyalás előtt elé rakták a szerződést, holott a korábbi hírek arról szóltak, hogy ezzel megvárják a hivatalos ítéletet. Conley tárgyalására egyébként jövő pénteken kerül sor, ha pedig elítélik, akkor könnyen megszívhatja a Raiders.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!