Connect with us

Hír

Mariota szembement az edzőkkel

Marcus Mariota tavaly a szezon végén megsérült, miközben elég közel került a csapat a rájátszáshoz. Az előző szezon viszont csak a kezdet volt, a Titans idén lenne/lesz igazán jó, így az edzők azt szeretnék, ha a franchise QB életben maradna a szezon végéig. Ezért azt akarják, hogy a 100 kilós játékos szedjen magára 3-4 kiló izmot, hogy jobban védhesse magát az ütésektől. Mariota is a személyi edzője azonban teljesen mást csináltak.

 

 

Mariota a tábor előtt 215 fontot, azaz olyan 97 kilót nyomhat. Ez jóval kevesebb, mint amit a csapat edzői elvártak volna tőle, azonban az irányító inkább a személyi edzőjére hallatott a kérdésben.

 

Mindig is mondtam Marcusnak, hogy 97 kilósan kellene játszani, mert ilyen tömeg mellett volt a leggyorsabb. Elmondtam neki, hogy ha nem tudják elkapni, akkor nem is üthetik meg. A Titans edzői azonban mást mondtak, ők 104 kilósan akarták volna játszani, de Marcus végre egyetértett velem, és meg fogjátok látni, milyen hatalmas lesz a különbség a játékába. Sokkal fürgébb és gyorsabb lesz idén, a cél pedig az, hogy elkerülje így az ütéseket és egészséges maradjon.

 

 

A Titansnél vélhetően nem kapnak agyvérzést attól, hogy Mariota a személyi edzőjére hallgatott inkább, legalábbis addig, ameddig egészséges marad. Ami egyébként meglepően nehezen megy neki, hisz eddig egyik szezonját sem sikerült egészségesen befejezni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!