Connect with us

Hír

Martinnak nincs bérelt helye a kezdőben

Doug Martin feje felett egyre többször csapnak össze a hullámok és ha ez sokáig folytatódik, akkor koránt sem biztos, hogy sokáig beszélhetünk róla úgy, mint a Buccaneers kezdő futója. 2016-ban sérülése miatt sok mérkőzést kihagyott és távollétében Jacquizz Rodgers nagyszerűen helyettesítette. 2017-ben eltiltással kezdi az évet, ez pedig nem sok jót ígér számára.

 

 

A legfrissebb hírek szerint a Tampa Bay Buccaneers running back committee-t fog alkalmazni az első pár mérkőzésen és ha jól teljesítenek a futók, akkor Martin nem számíthat a kezdő helyére. Teljesítménye amúgy is visszaesett az elmúlt időszakban, yardátlaga az első kontakt után például több mint fél yardot esett. Rodgers mellett egyébként az újonc Jeremy Nicholson is árgus szemekkel lesi a kezdő helyet és az edzéseken megnövekedett számú passzsnapet kapott a csapattól.

 

Az offseason alatt több hang is felütötte a fejét, miszerint Doug Martin távozhat, ám végül a csapatnál maradt és bizonyítani szeretne. Erre a bizonyos bizonyításra szüksége is lesz, mert amennyiben jövőre továbbállna, más csapatnál is versengésre találhat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!