Connect with us

Hír

McDowell akár az évet is kihagyhatja balesete miatt

A Seattle Seahawks idén kiválasztott defensive tackle-je, Malik McDowell két hete szenvedett egy balesetet a quadjával, ami miatt azóta orvosok kötelékében, a kórházban fekve tölti el az idejét. A játékos elmondása szerint jól van, és vissza fog térni, de valaki nem ennyire optimista, és akár az sem kizárt, hogy a teljes újonc évét kihagyja.

 

 

A csapat hivatalos közleménye szerint McDowell elég komoly balesetet szenvedett otthonához közel még a szabadsága idején, de “megúszta” egy agyrázkódással és néhány heggel az arcán. Mivel hosszú távra terveznek a játékossal, nem siettetik el a felépülését, és hagyják hogy kipihenje a történteket. Jelenleg az egyik michigani kórház növendéke immár két hete, a csapattól minden szükséges támogatást megkap, és mihamarabbi gyógyulást kívánnak neki. Így nem lepődünk meg azon, hogy a 2. körös védő reserve/did not report listára került a Seahawksnál, az edzőtábort szinte biztos kihagyja, de akár a teljes szezont is.

 

Pete Carrollt ugyanis megkérdezték, hogy az újonc játékosát láthatjuk-e még idén a pályán, amire azt felelte, hogy nem tudja, de őszintén reméli. McDowell ugyanakkor már nem ennyire pesszimista a dolgokkal kapcsolatban, ő már arra számít, hogy a traning campre is visszatér a csapathoz, és a pályán is ott lesz a szezon során.

 

Nagyon köszönök minden jókívánságot és támogatást, illetve megértem az emberek aggodalmát, de szeretném tisztázni a dolgokat. Egyre jobban érzem magam, és úgy tervezem, hogy pár napon belül csatlakozok a csapattársaimhoz az edzéseken. A balesetem miatt nem vagyok életveszélyben, ahogy a karrierem sem, szóval semmi akadálya, hogy mihamarabb visszatérjek. Nagyon sok orvos segíti a felépülésem, illetve nagyon sok családtag, stábtag vagy szurkoló támogatását élvezem, úgyhogy nyugodjatok meg, hamarosan visszatérek.

– áll a játékos közleményében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!