Connect with us

Hír

Még a szezon kezdete előtt hosszabbítanának a liga egyik legjobb guardjával

Johnny Manziel már dörzsölhette a tenyerét, amikor a 2014-es drafton a Dallas Cowboys került sorra, hiszen Jerry Jones nagyon kedvelte, helyi egyetemről is jött volna, és balhés múltja miatt megnyerhették volna maguknak a sajtót. Azonban nem kis meglepetésre a már akkor sem rossz támadófalba jött egy húzás, de aligha bánták meg a szurkolók ezt a döntést. Zack martin pedig nemsokára gazdag lehet.

 

 

 

Martin jelenleg negyedik szezonjára készül, és természetesen az opciós ötödik évét le is hívták, de nem biztos, hogy megvárják annak lejártát, helyette még a szezon kezdete előtt szeretnék hosszú távon leszerződtetni a liga egyik legjobb guardjává váló Martint. Az opcióval $9,3 millió garantált összeg ütné a markát, de ennél jóval többet kaphatna az új szerződésével, látva hogy mennyire elszaladtak a guard árak. Martin ezer százalék, hogy a legjobban fizetett guard lesz, akármikor hosszabbít, de addig szeretnének vele hosszú távon megállapodni, amíg “csak” átlag $12 milliót kell túllicitálni – ennyit keres évente a jelenlegi legjobban fizetett guard, Kevin Zeitler, aki idén írt alá a Brownshoz.

 

Jerry Jones az ominózus draft óta belátta, hogy jó ötlet volt nem a saját feje után menni, imádja Martint, és szeretné meghálálni neki mindazt, amit eddig a csapatért tett, méghozzá azzal, hogy a training camp vége előtt sikerült vele dűlőre jutni. Tyron Smith és Travis Frederick után őt is szeretnék bebetonozni abba a támadófalba hosszú éveken át, de a cap helyzet nem túl rózsás eme nemes feladathoz, szóval valamit megint csinálniuk kell néhány játékos fizetésével. Viszont ez a lépés tovább görgetheti maguk előtt a sz*rt, ami majd akkor lesz fájó, ha Prescottot és Elliottot kell majd megfizetniük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!