Connect with us

Hír

Megatron: A sok vereség megkönnyítette a visszavonulásom

Calvin Johnson nem beszélt még sokat arról, miért is vonult vissza, milyen érzésekkel tette mindezt, most azonban egy olaszországi túra során megnyílt kicsit és elmondta, hogy a sok vereség és a sok sérülés megkönnyítette a döntését, hogy visszavonuljon.

 

Mindenkinek az a célja, ha a ligába jön, hogy Super Bowlt nyerjen. Ez a legfőbb cél. Én is meg akartam nyerni és egyszerűen nem láttam ezt a lehetőséget a Lionsszel.

 

 

Nem csoda, összesen 135 meccsen lépett pályára, 49-86-os győzelmi mutatót tud felmutatni, miközben ő volt a valaha volt egyik legjobb elkapó. Csapatot váltani viszont nem egyszerű az NFL-ben…

 

Gondoltam rá. A kosárlabdában összejönnek szupercsapatok, de a fociban ez nem így működik, nincs meg a szabadságom, hogy váltsak. Benne ragadtam a szerződésemben Detroitban és megmondták nekem, hogy nem mondják fel a szerződésem, úgyhogy náluk kellett volna folytassam. Nem láttam az esélyt, hogy Super Bowlt nyerjünk akkor és amennyi munkát beletettem, nem érte meg az időmet, hogy a falba üssem a fejem folyamatosan és ne haladjak semerre. Ez az őrültség definíciója.

 

A Lions lehet blöffölt egyébként Megatronnal, hiszen $24 milliót foglalt volna el a sapkából 2016-ban és nehéz elképzelni, hogy ilyen összeg mellett megtartsák, főleg hogy tudták, már annyira nem akar játszani. Johnsont viszont sikerült meggyőzniük erről, így továbbra is ők birtokolják a jogait, tehát ha esetleg vissza akarna térni a focihoz, akkor csak Detroiton keresztül vezet ehhez az út.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!