Connect with us

Hír

Crowell: A Brownsnál valami különleges épül

A Cleveland Browns el van átkozva. 2003 óta nem jutottak rájátszásba, ezalatt elfogyasztottak 7 főedzőt és 6 GM-et, tavaly pedig az 1/1 is összejött a csapatnak. Mégis, a tavaly kinevezett új rezsim valahogy bizakodásra adhat okot, így éri a csapat futója, Isaiah Crowell is.

 

 

Úgy érzem itt valami különlegeset kezdtek építeni a fejesek. Mindenki alábecsül minket, pedig én a helyükben nem tenném. Szerintem bennünk van a lehetőség, hogy valami nagyot alkossunk, ami sokkolja majd a kétkedőket. Tele van a keretünk fiatal, tehetséges játékosokkal, akik már az első naptól fogva tényezők lesznek a ligában, remélem ők is így érzik, és nem lazsálják el az edzéseket.

 

Tehetségekből nincs hiány, de ez nem elég az üdvösséghez. Hiába választottak az idei drafton három első körös tehetséget is, alázat és megfelelő szakmai felkészítés nélkül nem sokra mennek velük. Hue Jackson viszont nagyon komolyan veszi a fiatalok felkészítését, amihez néhány veterán játékos is hozzájárul. A Browns ugyebár a filmből ismert “moneyball” elv alapján építi csapatát, vagyis a draftról igyekszik feltölteni csapatukat. Ezek után nem meglepő az a tény, hogy a Browns összesen 24 játékost szerzett az elmúlt két drafton magának, a tavalyi 14 újonc pedig egytől egyig befért az 53-as keretbe a szezon nyitányára, és azóta csak Scooby Wright távozott abból az állományból.

 

Jelen állapotában már egy 8-8-as szezon is komoly előrelépés lenne a Browns számára, a playoff álmok még azért odébb vannak. Crowell a tavasz folyamán 2. körös tendert kapott a Brownstól, amit hosszas huzavona után aláírt, így 2017-re még a csapat játékosa marad.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!