Connect with us

Magyar foci

Overtime – Döntők között

Túl vagyunk a XII. Hungarian Bowlon, ami remekül sikerült. Panaszra nem lehetett okunk, hiszen a Miskolc Steelers – Budapest Cowbells döntő méltó ünnepe volt a magyar amerikai futballnak. A HFL tehát véget ért, szomorkodni azonban még nincs okunk, hiszen a mostani hétvége is tartogat még parázs összecsapásokat. Szombaton a székesfehérvári First Fielden rendezik meg a Pannon Bowl, ahol a Fehérvár Enthroners a Budapest Eagles csapatával találkozik. Vasárnap pedig a nyíregyházi Duna Bowlban a két veretlen, vagyis a Nyíregyháza Tigers és a Szombathely Crushers meccsel a Div. II. bajnoki címért.

 

 

A mai podcastben a Magyar Amerikai Futball Szövetség alelnöke, Dr. Bóka Viktor volt a vendégünk, akivel az idei szezonról, a jövőről és a fehérvári fociról is beszélgettünk. Aki szeretne mérkőzésre jönni velünk szombaton, annak csak annyi a dolga, hogy megválaszolja Katona Dani kérdését a hfl@digisport.hu email címre és máris megnyerte a páros VIP belépőt!!!

 

Az adást szokás szerint letölthetitek IDE kattintva jobb klikkel a mentés másként opciót választva, de iTunes csatornánkon is megtaláljátok, ahova iratkozzatok fel, ha mindig első kézből szeretnétek értesülni a podcastjeinkről.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!