Connect with us

Hír

Robert Griffin végre csapatot találhat magának

Korábban jöttek hírek, miszerint a Chargers keres egy irányítót Rivers mögé, mert a jelenlegi backup QB-k közül senkinek sincs tapasztalata kezdőként. Elsősorban egy veteránt szemeltek ki, de ez a játékos – néhány hírrel ellentétben – nem Kaepernick, hanem Griffin.

 

 

Griffin számára ez külön örömteli, ugyanis egészen mostanáig nem talált csapatot magának, sőt egyetlen érdeklődőről sem lehetett hallani. Térdsérülése óta megközelíteni sem tudta korábbi önmagát, a csapatok pedig joggal tartanak attól, hogy csereirányítónak is súlyos kockázatvállalás az ő szerepeltetése. Griffin jobb sorsra érdemes irányító, de azzal hogy elvesztette a lábaiban rejlő veszélyeket, a legnagyobb fegyverét kell nélkülöznie.

 

Anthony Lynn újonc főedzőnek van tapasztalata mobilis irányítóval, hiszen Tyrod Taylor dolgozott a kezei alatt Buffaloban a tavalyi évben. Griffin stílusa ellenben merőben más, mint Riversé, ami azért felvet kérdéseket a rendszerbe való illeszkedéséről vagy arról, hogy változik-e a playbook, ha esetleg Griffinnek kéne pályára lépnie.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!