Connect with us

Hír

(Un)Lucky Whiteheadet kivágta a Cowboys

 

Már meg se lepődünk azon, ha egy Cowboys játékost letartoztatnak az offseasonben, így voltunk Lucky Whiteheaddel is, akit még június 22-én kapcsoltak le a rendőrök, mert lopni akart egy kisboltból. Tegnap este a Cowboys kivágta a harmadéves elkapót, holott állítása szerint ott se volt a tett helyszínén.

 

 

A 25 éves, főleg a special teamben használt játékos ügynöke ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy a játékos igazoltan egy repülőgépen tartózkodott 6 órával a letartóztatása után, ami csak úgy lehetséges, ha nem ő volt az elkövető, állítja az ügynöke, Dave Rich. A tettes 200 dollár értékben próbált lopni az üzletből, emiatt tárgyalást is kihelyeztek július 6-ára, azonban Whitehead nem jelent meg azon, így kiadtak egy parancsot a letartoztatására. A tárgyalása augusztus 10-én lesz.

 

Azonban azt már nem Dallas Cowboys játékosként fogja megejteni, hiszen a csapat az este folyamán kivágta őt, miután így is tele van a padlás elkapókkal, ráadásul az újon Ryan Switzer lehet a fő visszahordó, így Whitehead fölöslegessé vált. Whiteheadnek fogalma sincs mi folyik körülötte, és hogy miért gyanúsítják bolti lopásért mikor nem ő volt az elkövető.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!