Connect with us

Hír

Urlacher nem érti a Bearst

Nagyon sokan meglepődtek akkor, amikor a Bears felcserélt a drafton és behúzta Mitch Trubisky irányítót. Mindezt az után, hogy évi 15 millióért elhozták Mike Glennont, aki az utolsó két évben nem nagyon látott pályát. Mindkét lépésbe bele lehet kötni – enyhén fogalmazva -, Brian Urlacher, a csapat legendás linebackere (legjobb újonc védő (2000), legjobb védő (2005), öt All-Pro, 8 Pro Bowl, 1 353 tackle, 41,5 sack, 22 INT, 91 leütött passz) sem érti, hogy mi a fenét akarhat a Bears.

 

Nem tudom, milyen a csapat identitása most. Leigazolták Glennont, majd hozták egy gyereket 1/2-re. Nem értem, teljesen zavaros a történet. Vélhetően úgy gondolták, hogy előrelépnek ezzel, szóval meg kellett próbálniuk. remélem, hogy ez a gyerek csodálatos lesz. Remélem, hogy Mitch Trubisky minden idők legjobb irányítója

 

– nyilatkozta a védőlegenda a Chicago Tribune-nek.

 

 

Mike Glennon 15 millió dollárja a 22. legmagasabb mindössze, a 23. legtöbbet kereső irányító pedig majd Trubisky lesz, ha aláírja a szerződését. Tehát a Bears nem fizette túl Glennont, az elszálló fizetési plafonok mellett ez semmi egy irányítónak, mindössze nehéz megemészteni, hogy egy eddig középszerű játékosnak annyi pénzt adtam, amiből lehetne például egy Julio Jonesuk vagy egy ultraelit falemberük. Ráadásul Glennon szerződése három éves, így ha Trubiskynek sok idő kell, akkor ő elmenedzselheti addig a csapatot. Bár ezzel együtt is nagyon véleményes a helyzet, a Bearsnél John Fox mester állása ugyanis nem betonbiztos, meglepő lenne, ha kapna három évet, ha nem tud előre lépni a csapat, aztán meg majd kereshetnek egy olyan edzőt, aki bevállalja a jelenlegi irányítókat (mint a Jaguars Bortles esetében). Nincs könnyű helyzetben a Bears.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!