Connect with us

Hír

Wentz: Utolsókból lesznek az elsők

Hiába kezdett Carson Wentzzel 3-0-val az Eagles taval, a következő 11 meccsükből kilencet elveszítettek, és bár végül 7-9-cel zártak, a csoport utolsó helyén végeztek. Ez azonban még így is bőven jobb, mint amire sokan számítottak és a fiatal irányító is többet vár a csapattól:

 

Nagy elvárásaink vannak. Reméljük, hogy januárban is játszhatunk majd, ez a legfontosabb. A célunk megnyerni az NFC Eastet, hisszük, hogy képesek vagyunk rá, utána pedig majd meglátjuk, mi lesz. A 7-9 soha nem elég jó. Soha nem akarod befejezni az alapszakasz után. Ezzel nem tudok megbékélni és nem is fogok tudni soha.

 

 

Az NFC Eastben az ilyesmi gyakran előfordul. Tavaly például a Cowboys csoport utolsóként nyerte meg az NFC Eastet, előtte pedig a Redskinsnek jött össze ugyanez. Az Eaglesnek is összejöhet, ha végre összeáll a támadófal (például a center Kelce is elkezd jól játszani és Lane Johnson sem tiltatja el magát) és a cornerek elkezdenek legalább félig értelmesen játszani, hisz minden más adott: a védelem eddig is jó volt, Alshon Jeffery, Torrey Smith és LeGarrette Blount pedig rendbe tehetik a támadójátékot is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!