Connect with us

Hír

A Broncos irányítói pont olyan borzalmasak, mint tavaly

Miközben például Mitchell Trubisky jól mutatkozott be a Bearsben, Deshaun Watson és Patrick Mahomes pedig villogott a Texansnál és a Chiefsnél, a Broncos irányítói még mindig borzalmasak. Pedig Trevor Siemiannek van egy teljes év kvázi kezdő tapasztalata, a tavalyi drafton pedig Paxton Lynch szintén első körös volt. Azonban ez nem nagyon látszott meg a pályán.

 

 

A kezdő Siemian  képes volt egy mezőnygólig eljuttatni a csapatot, és bár a 6/7, 51 yard nem rossz, pont az a tanácstalanság látszott rajta, mint tavaly egész évben. Lynch pedig 6/9, 42 yardra volt csak képes, és egyetlen pontot nem szerzett vele a támadósor, pedig csak a negyedik negyedben cserélték le. Az a vicces, hogy a harmadikként pályára lépő Kyle Sloter volt a legjobb Broncos QB még akkor is, ha csak a harmadik számú játékosok ellen kellett dobálni.

 

Sőt, mivel a Broncos védelem szerzett egy a TD-t, még mielőtt Sloter beállt, az állás úgy nézett ki, hogy a csapat 10 pontjából hatot a védelem, négyet pedig a speciális egység szerzett. Mindezt három negyeden keresztül. Tavaly a Broncos 27. volt total offense-ben és 28. szerzett pontokban. Az első előszezonmeccs alapján ezt a szintet tartani kívánják.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!