Connect with us

Hír

A Broncos QB döntését vegyesen fogadta a két érintett

Hosszú hónapok után véget ért a huzavona és Vance Joseph megnevezte kezdő irányítóját. Aki követte a csapat felkészülést vagy látta az első két preseason meccset, azt nem érte váratlanul, hogy Trevor Siemian vezeti majd a csapatot az első fordulóban.

 

 

Természetesen a döntés után Siemian nagyon boldog volt, Lynch viszont rettentően csalódott. Siemian nagyon hálás az edzőknek és szeretné bebizonyítani, hogy jó döntést hoztak, akár hosszú távon is.

 

Remélem hosszú távon lehetek a csapat irányítója, szerintem meg tudom csinálni. Hosszú út áll még előttem. Tudom miben kell fejlődnöm és azt is tudom miben vagyok jelenleg jó. Mikor idejöttem a ligába, tudtam, hogy hosszú és nehéz út áll előttem, de minden egyes ismétlést, gyakorlatot azért csinálok, hogy jobb legyek. Én tudom, hogy minden héten, újra és újra meg kell küzdenem a helyemért, de én így készültem mikor ide jöttem.

 

Siemian – mint mindig – nagyon csendesen és szerényen kezelte a helyzetet, de egy hetedik körös rookie tudja milyen nehéz a kezdőbe kerülni. Ellenben Lynch, aki egy elsőkörös, franchise ígéret volt, már sokkal kevésbé volt elégedett.

 

Csalódott vagyok. Hittem magamban, hogy kezdő lehetek, de az edzők meghozták a döntésüket.

 

A döntés érthető és valljuk be, ha őszinte akar lenni Lynch akkor ő is sejtette ezt. Egyelőre tehát nem ő a franchise quarterback a csapatnál, de mindenképp résen kell lennie.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!