Connect with us

Hír

A Ramsnél mihamarabb szeretnék visszakapni Donaldot

Közeleg az alapszakasz kezdete, Aaron Donald pedig még mindig holdoutol a nagyobb gázsiért, vagyis nem jár edzésekre. Természetesen Les Snead, a Rams general managere szeretné visszakapni a legjobb játékosát a lehető leghamarabb, különben következményei lehetnek a dolgoknak.

 

 

Mivel Donaldnak lehívták az ötödik éves opcióját, így a 2018-as szezon végeztével lesz csak szabadügynök, addig pedig pofátlanul kevés pénzt keres. 2017-ben mindössze $1,8 milliót, 2018-ban pedig $6,9 milliót tehet zsebre garantáltan, de ennek a többszörösét is megkeresheti az új szerződésével, de hát hülye lenne a Rams kiadni érte pénzt mikor még két évig olcsón az övék. Ugyanakkor ha nem játszik Donald, akkor csak a semmire költik a pénzt, így hamarosan valakinek lépnie kell az ügyben.

 

Ha Donald nem jelenik meg az első héten a csapatnál, akkor a Rams meg fogja büntetni. Ebben az esetben kapásból 250 ezer dollárral szegényebb lesz, valamint minden holdout miatt kihagyott meccs plusz 106 ezer dollárjába fájhat az Over The Cap szerint. Ugyanakkor az sincs kizárva, hogyha előtte megjelenik, akkor is megbünteti a Rams, és csak a kispadon nézheti végig a Colts elleni találkozót, vagy akár többet is. Elég patthelyzetnek tűnik az egész ügy, ami már az öltözőben is megosztottságot vált ki, ami miatt a Ramsnek kiváltképp sürgős, hogy megoldást találjon a problémára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!