Connect with us

Hír

A Ravens nem hozott döntést Kaepernickkel kapcsolatban

Az utóbbi hetek slágertémája Kaepernick és a Ravens kapcsolata. Sokan, sokfélét írtak az ügyben és végre volt egy csapat, amelynél elismerték, hogy mérlegelik az irányító helyzetet, de az off-field dolgok aggasztóak. A legfrissebb hírek szerint továbbra sincs döntés, mert a csapaton belül sincs megegyezés.

 

 

A kiszivárgó hírek szerint Harbaugh és Newsome áldását adná Kaepernick megszerzésére, de a tulajdonos Steve Bisciotti nem szeretné a csapatban a kétes hírnevű irányítót. Igaz azóta ezt a kijelentést cáfolták, de a múltkori nyilatkozat fényében lehet valami a dologban.

 

Jelenleg is gondolkodunk a dolgon, nem hoztunk még végleges döntést. Steve Bisciotti nem mondta, hogy ne igazoljuk le Kaepernicket, nem akadályozott meg minket. Akárki állítja ezeket, nincs igaza.

 

Ezt a general manager, Newsome nyilatkozta egy szerda esti sajtótájékoztatón. Állítása szerint tehát nem a tulajdonos ellenvetése miatt nem szerezték még meg az irányítót, hanem egyszerűen nem biztosak a dologban.

 

Kaepernick tehát továbbra is csapat nélkül, a Ravens és a Seahawks kivételével pedig még érdeklődő sem volt nagyon a játékára. QB hiányos csapat pedig akad még a ligában. Ennyit számít a reputáció.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!