Connect with us

Hír

A Texans szeretné a szezonnyitót Houstonban játszani

A Mexikói-öbölre lecsapó Harvey hurrikán ellehetetlenítette az életkörülményeket Texas állam déli részén, köztük Houstonban is. Elképesztő mennyiségű eső zúdult le a városban rövid időn belül, ami miatt víz borítja a Texans otthonául szolgáló települést. A csapat előszezonmeccsét már áttették, de félnek hogy az idénynyitót sem tudják hazai pályán lejátszani.

 

 

A Texans a Jaguarst fogadja az alapszakasz első fordulójában az NRG Stadiumban, ám a hurrikán miatt veszélybe került a rendezés, és most attól félnek, hogy megcserélik a csapatok meccseit, és a december 17-i floridai túra lenne Houstonban. A Texans részéről úgy gondolják, hogy a városnak fontos lenne, ha a szeptember 10-i összecsapást Houstonban sikerülne lebonyolítani, ezzel is erőt és kitartást mutatva az ott élő embereknek, ahogy Bill O’Brien is ezt a nézetet vallja.

 

Ha a stadion és a környéke alkalmas rá, akkor mindenképp otthon kell lejátszanunk a meccset. Ez rettentő fontos lenne a szurkolóknak, hiszen a nehéz időkben talán sikerülne 3-4 órára elfeledtetni velük az elmúlt hetek katasztrófáit. Fantasztikus hangulat van minden hazai meccsünkön a zseniális szurkolóinknak hála, egy idénynyitón meg főleg felrobbanna a stadion a hangzavartól. Értük is harcolnánk a pályán, és egész Houstonért.

 

Sajnos azonban nem csak Houston kezd kritikussá válni, a vihar ugyanis Louisiana felé vette az irányt, vagyis a Saints hazai meccsei is veszélybe kerülhetnek. New Orleansban már hétfő óta készültség van a hurrikán közeledtére, az iskolákat és egyetemeket bezárták, a menedékhelyeket pedig megnyitották.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!