Connect with us

Hír

Aguayo: Cserben hagytam a srácokat, cserben hagytam magamat is

Mindig nehéz nézni a Hard Knocks során, ahogy megválnak játékosoktól a csapatok. A Buccaneersnek egy különösen nehéz döntést kellett meghoznia a napokban, hiszen Roberto Aguayoért felcseréltek a második körbe a tavalyi drafton és már ilyen hamar be kellett látniuk baklövésüket.

 

 

Senki sem beszél rólad, ha berúgod a labdákat. Úgy érzem sokkal többet beszélnek rólad, ha nem teljesítesz jól.

– mondta Aguayo még a kirúgása előtt és nem igazán lehet vitatkozni ezzel, de ilyen a rúgók élete.

 

Aguayo lett az idei Hard Knocks második részének főszereplője, miután a Bengals ellen egy mezőnygólt és egy extra pontot is kihagyott. Jason Licht general manager így beszélt róla a főedző Dirk Koetternek:

 

Sosem könnyű, de meg kell lépnünk. Sokkal nagyobb hiba lenne ragaszkodni hozzá. Be kell állnunk egy valaki mögé.

 

Ez a valaki pedig Nick Folk, aki megnyerte a rúgóversenyt. Itt egy kis jelenet az éjjel vetített Hard Knocksból, ahol megmondják Aguayonak, hogy ennyi, mindössze 16 hónap volt a karrierje a Buccaneers csapatánál.

 

Az már látszik, mikor besétál, hogy tudja mi következik. Licht elmondja neki, hogy egyszerűen be kell rúgnia a labdákat és számítottak rá is, ahogy a többiekre is. Aguayo a kivágása után azt nyilatkozta, hogy megérti a döntést, és hogy

 

Cserben hagytam a srácokat. Cserben hagytam magamat is.

 

Nem áll meg számára az élet azonban, hiszen a Bears csapott le rá a waiveren és Aguayo így megküzdhet Connor Barth-tal, aki két éve volt a Buccaneers kickere, azonban akkor Aguayo draftolásával új csapat után kellett néznie.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!