Connect with us

Hír

Aguayo minden nap bizonyítja, hogy hatalmas ostobaság volt 2. kört adni érte

Roberto Aguayo újoncként konkrétan a legpocsékabb rúgó volt az egész ligában, akit mindössze azért nem vágtak ki, mert felcserélt érte a Bucs a második körben. Azonban ami sok, az sok: hiába hozták mellé riválist, hogy motiválva legyen , hiába tűnt úgy, hogy ez bejön, élesben megint elbukott. Most pedig már ott tart a csapat, hogy akár ki is vágnák.

 

 

A másodéves kicker először kihagyott egy extra pontot a Bengals ellen, majd pedig egy 47 yardos mezőnygólt. Az egyetlen, amit képes volt berúgni, az egy 20 yardos mezőnygól volt. Legyinthetnénk erre, hogy előszezon, de Aguayo pont ezt csinálta tavaly is, az előszezonban és az alapszakaszban egyaránt. Tavaly kilenc mezőnygólt hagyott ki, amin meccsek mentek el a Bucsnak, valamint két extra pont is kimaradt. A leghosszabb sikeres rúgása egy borzalmasnak számító 43 yardos próbálkozás volt, a 71 százalékos hatékonysága pedig messze a legrosszabb az egész ligában.

 

Ez már csak azért is nagyon gáz rá nézve, mert a riválisnak idehozott Nick Folk bevert egy 45 yardos mezőnygólt a harmadik negyedben, amivel kapásból megdöntötte Aguayo eddigi rekordját. A csapatnak egyszerűen nincs oka Aguayót marasztalni. Ha elküldik, 300 ezer plusz költséget jelent idén, viszont cserébe a következő évre spórolnak rajta 800 ezret. Nem nagy összeg, de ennél a roster hely többet ér.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!