Connect with us

Hír

Albert kivágva

A Jacksonville Jaguars hivatalosan is lezárta a maga részéről Branden Albert ügyét, ugyanis a csapat kivágta a veterán offensive tackle-t. Albert július 31-én jelentette be visszavonulását a profi futballtól, ám amikor rájött, hogy abban az esetben ha valóban visszavonul, 3.4 millió dollárt kell fizetnie a Jaguarsnak, inkább úgy döntött, visszatér.

 

 

Ezzel komoly döntés elé állította a csapat vezetését, el kellett dönteni, hogy adnak-e még egy lehetőséget Albertnek vagy folytatják a megkezdett útjukat, immáron a 32 éves játékos nélkül. Végül utóbbira esett a választás, ugyanis hiába rendelkezik komoly rutinnal 118 mérkőzéssel kezdőként a háta mögött, a csapat idei második körös választása, Cam Robinson meggyőzte Doug Marrone-ékat arról, hogy megérdemli a kezdő posztot.

Mindeközben Albert távol maradt a csapat minden holtszezonos programjáról, hogy új szerződést csikarjon ki a csapattól. Ez egyébként azért is volt érdekes döntés a játékos részéről mert nem csak az idei évre rendelkezett szerződéssel (8.8 millió dollár), hanem 2018-ra is (9.5 millió), ugyanis 2014-ben a Miamival kötött egy öt évre szóló 47 millió dolláros szerződést.

Mikor már benne is tudatosult, hogy nagyon szorul a hurok és elvesztheti a kezdő posztot, megjelent a csapat edzőtáborában, ám öt ott töltött napot követően bejelentette visszavonulását.

Albert még márciusban került Jacksonville-be egy csere útján Miamiból. A Jaguars abban az esetben gazdagodott volna egy 2018-as hetedik körös pickkel, ha Albert legalább három mérkőzésen pályára lép a csapat színeiben. A kivágással ezt bukja a csapat.

Albertet a Kansas City Chiefs 1/15-ön választotta ki a 2008-as drafton, majd 2014-ben került Miamiba. Pályafutása során két alkalommal Pro Bowlba is választották.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!