Connect with us

Hír

“Az edzőm álomjátékosa vagyok.”

Von Millernek teljesen mindegy, hogy John Fox, Gary Kubiak vagy Vance Joseph irányítja a Denver Broncost, a liga egyik legjobb pass rusherének csak az számít, hogy „főnökét” boldoggá tegye. Az első Joseph-fel töltött training camp során Millernek nem volt más feladata, csak az, hogy minél jobban megkönnyítse az új vezetőedző helyzetét.

 

 

A vezetőedzőm álomjátékosa vagyok. Olyan, aki könnyen kezelhető. Csak azon vagyok, hogy az ő dolgát megkönnyítsem. Amit most elmondtam, azt ugyanúgy elmondtam V.J.-nek is. Amit kér tőlem, azt megteszem. Bármilyen szerepet szán nekem, megyek és betöltöm azt. Kimegyek és megcsinálom a játékot. A tökéletest igyekszem nyújtani, így próbálom könnyebbé tenni Joseph munkáját.

A ligaelit pass rusher nem gondolja, hogy szüksége van arra, hogy pályára lépjen az előszezonban, azonban, ha arra kérik, hogy játsszon, akkor azt fogja tenni, amit mondtak neki.

Mint mondtam, az edzőm álma vagyok. Ma is, mint minden nap, keményen edzettem. Ezt követően a konditeremben is olyan keményen dolgoztam, ahogyan még eddig sosem. Ha kapok egy mérkőzést, akkor keményen fogok játszani, azt megígérhetem. Úgyhogy bármit is akar tőlem Edző V.J., csak mondania kell és megkapja tőlem.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!