Connect with us

Hír

Basszus, öregebb vagyok az edzőmnél?

Carson Palmer most tudta meg, hogy jóval öregebb, mint gondolta. A Cardinals irányítója decemberben lesz 38 éves, azonban tegnap kiderült számára is, hogy irányítóedzője, Byron Leftwich fiatalabb nála. Arról kérdezték Palmert az újságírók, hogy milyen együtt dolgozni a korábbi játékossal.

 

Érdekes, nem tapasztaltam még ilyet. Még furcsább, hogy idősebb vagyok nála, amit csak most tudtam a Google-ből. Belekeveredtem egy vitába valakivel, én meg úgy voltam, hogy “lehetetlen, hogy idősebb legyek nála”. Aztán a Google eldöntötte a vitát.

 

 

Leftwich ugyanúgy 2003-ban került a ligába, pont akkor, amikor Palmer. Leftwich neve a Jaguarsnál eltöltött idejéből lehet ismerős, 2003 és 2006 között 44 mérkőzésen kezdett, legutóbb a Steelersben volt pályán 2012-ben.

 

Most pedig Bruce Arians keze alatt pallérozódik edzőként, a mester szerint pedig megvan benne az, hogy egyszer főedző lehessen majd az NFL-ben. Most hétvégén Leftwich nagyobb felelősséget is kap a Raiders elleni előszezonmeccsen, ugyanis ő fogja hívni a támadójátékokat a Cardinals számára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!