Connect with us

Hír

Bell újra munkába áll

A jelenleg a nagyobb szerződés reményében holdoutoló Le’Veon Bell minden bizonnyal visszatér az alapszakasz kezdete előtt a Pittsburgh Steelersnek. Adam Schefter, az ESPN újságírója egyelőre csak ennyiről tudott beszámolni, hogy a running back mikor tér vissza pontosan a Steelershez, azt egyelőre nem tudni.

 

 

Bell még mindig nem írta alá a franchise taget, aminek köszönhetően egyébként 12.2 millió garantált pénz ütné a markát. Azzal, hogy nem írta alá a taget, nem is büntetheti a csapat semmilyen pénzösszeggel a játékost az edzésekről történő távolmaradás miatt, az alapszakaszban azonban akár minden héten megkaphatja a maga büntetését a Steelerstől.

A franchise tag ugyan csak egy évre szól, viszont ebben az évben a legtöbbet kereső játékos lenne a posztján. A CBA értelmében pedig a szezon végéig nem írhat alá új, hosszú távú szerződést a Steelersszel – a franchise tagelt játékosoknak július 17-ig volt lehetőségük új szerződést aláírni jelenlegi csapatukkal.

Vagyis, most érkezett el a történet arra a pontra, ahol már tényleg semmi értelme nincs annak, hogy Bell távol marad csapata tevékenységeitől. Térjen vissza, írja alá a taget, aztán bizonyítson, hogy valóban megéri-e a nagy pénzt a Steelersnek!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!