Connect with us

Hír

BREAKING: Joe Hadent kivágta a Browns!

Újabb korábbi első körös játékos lett, ha nem is bust, de kudarc Clevelandben, miután a csapat hivatalosan is kivágta a corner Joe Hadent. Ezzel a lépéssel 10 millió dollárnyi halott pénzt nyeltek be és mindössze 3 milliót spóroltak.

 

 

Haden a Bronws 1/7-ese volt a 2010-es drafton és sokáig úgy tűnt, hogy évekig megoldja a csapat egyik CB-posztját. 2013-ban és 2014-ben Pro Bowler lett, egyszer második csapatos All-Pro, kapott is a Brownstól egy 5 éves, 67,5 millió dolláros szerződést. Ironikusan vagy sem, pont ezután kezdett el egyre rosszabbul játszani, az utolsó két éve borzalmasra sikerült, a PFF szerint például csak a 88. legjobb corner volt tavaly.

 

A csapat egyébként az utóbbi egy évben folyamatosan próbálta elcserélni, de senkinek sem kellett Haden a hatalmas fizetése miatt. Állítólag most a Chiefs és a Saints volt a legkomolyabb kérő, ami már csak azért is vicces, mert pocsék anyagi helyzetben vannak, és emiatt esélytelen lett volna egy trade. Most azonban szabad a vásár, akár már ma is meglehet Haden új csapata.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!