Connect with us

Hír

BREAKING: Kizer a Browns kezdője

Eldőlt a Browns irányító kérdése, Hue Jackson Deshone Kizert választotta a csapat kezdőjének. A hivatalos bejelentést Jackson még a mai napon megteszi.

Kizert az idei drafton a második körben hozta el a Browns, a negyedik QB volt, aki elkelt a játékosbörzén. Az előszezon első két mérkőzésén kiválóan élt a kapott lehetőségekkel, első két preseason meccsén 258 yard, 1 futott és 1 passzolt TD került a neve mellé, meg is kapta a harmadik preseason-meccsen a kezdés lehetőségét. A Bucs ellen ugyan dobott egy interceptiont, de az offseasonben mutatott teljesítménye úgy tűnik meggyőzte az edzői stábot.

Kizer ezzel a depth chart tetején kapott helyet,legyőzve az Osweiler-Kessler-Hogan triót. A harmadik preseason meccs az ő hármuk sorrendjében is hozott változást, ugyanis úgy tűnik, Hogan maga mögé utasította a tavaly kezdőként is játszó Kesslert. Osweiler nem lépett pályára a mérkőzésen, és jelenleg már az sem biztos, hogy megéli a keretszűkítést.

Kizerrel lehetséges, hogy megoldást talált magának hosszabb távra is a Browns. Különösen ironikus lehet ez, ha figyelembe vesszük, hogy az elmúlt években hány első körös picket áldoztak óriási bust QB-kra, hogy aztán egy második kör közepén kihúzott irányító legyen a válasz.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!