Connect with us

Hír

Cooks megfiatalodott a Patriotsnál

A New England Patriotsnál sokat gondolkodhatnak azon, hogyan fogják megoldani Julian Edelman pótlását, de a nyáron New Orleansból Foxborough-ba érkező Brandin Cooksnak minden bizonnyal nagy szerepe lesz a csapat támadójátékában.

 

 

Cooks elmondta, hogy Edelman kiválása miatt sokkal nehezebb dolga lesz, azonban tisztában van azzal is, hogy egy olyan környezetbe került az offseason folyamán, ahol az egyik legfontosabb tulajdonság az alkalmazkodás.

Nagy szerencsétlenség, ha egy ilyen keményen dolgozó harcos kiesik. Ugyanakkor mindannyiunknak készen kell állni arra, hogyha valami váratlan dolog történik, feljebb tudjunk lépni és pótoljuk a hiányzókat.

Cooks elmondása szerint viszont készen áll erre. Az edzőtábort követően azt mondta a 23 éves elkapó, hogy olyan frissnek érzi magát, mint amilyen középiskolás korában volt. Ezzel a hozzáállással és az edzőtáborban nyújtott teljesítményével pedig Bill Belichick vezetőedzőre is mély benyomást tett.

Brandin remek kondiban van, minden nap keményen dolgozik és rengeteget fut. Nagyszerűen néz ki.

Dwayne Allenhez hasonlóan, Cooks is gyorsan megtanulta az offseasonben, hogy a Patriots rendszere teljesen mást követel meg a játékosoktól, mint bármelyik más NFL csapaté.

Olyan, mint az iskola. Ha koncentrálsz és teszed a dolgod, akkor jó jegyeket kapsz. Mindig azt kapod, amit megérdemelsz.

Azzal, hogy Tom Brady egyik legmegbízhatóbb célpontja kiesett, mindenképpen változtatást igényel a playbook és a gameplan, azonban Belichick nem osztogatja csak úgy az első körös pickeket minden csapatnak, így nyilvánvaló, hogy nagy reményeket táplálnak Cooks iránt és remélik, hogy a fiatal elkapó megbirkózik a ránehezedő nyomással.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!