Connect with us

Hír

Cornerback vadászat New Orleansban

Nincs könnyű helyzetben a New Orleans Saints, akik a liga egyik leggyengébb védelmével rendelkeznek, de pénz meg nem áll a házhoz, hogy jó játékosokkal megerősítsék azt. Ráadásul egyik legjobb védőjátékosuk könnyen lehet, hogy abbahagyja a focit, amivel még nagyobb gödörbe kerülne a defense. Néhány helyen azonban megkezdenék az ideiglenes tűzoltást.

 

 

Ian Rapoport, az NFL Network insidere szerint ugyanis előszeretettel kutakodik cornerback után Mickey Loomis, a csapat general managere, hiszen az első körös újonc Marshon Lattimore-on és a harmadik évére készülő Delvin Breaux-on kívül nincs is igazán ígéretes játékos ezen a poszton, hiszen a legjobb backup az a Sterling Moore, aki két éve keresi a régi formáját. Éppen ezért két veterán szabadügynököt is meghívtak a csapathoz, név szerint az ex-Eagles és Bills játékos Leodis McKelvint, illetve a Seahawks és a cardinals korábbi játékosét, Tharold Simont is.

 

A 31 éves McKelvin sokáig a Bills védelmében ténykedett, majd tavaly követte egykori védőkoordinátorát Philadelphiába, de nem jött be ez a váltás, így mindössze egy év után az Eagles kivágta. A 26 éves Simon bepróbálkozott idén a Redskinsnél is, de végül nem lett belőle semmi, most pedig szülőállama csapatába kaphatna újabb esélyt. Egyikükkel sem lenne erősebb a kezdő, de merítési lehetőségnek még elmegy, másra amúgy sincs pénze a Saintsnek.

 

Ám nem csak a cornerback poszton szeretnének mélyíteni, hiszen a veterán pass rusher Jason Jones is a Saints kötelékébe tartozik most már.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!