Connect with us

Hír

Dak Prescott fejlődni szeretne a mély labdáknál

Dak Prescott a tavalyi év legnagyobb meglepetése volt. Egy negyedik körös rookie-ból hirtelen az NFL egyik legnagyobb sztárja lett. 13-3-as mérlegre vezette a csapatát, 23 touchdownt dobott és mindössze négyszer adta el a labdát. Közel tökéletes szezonjához a Cowboys edzői stábja jelentősen hozzájárult, ugyanis teljesen testreszabott gameplant raktak Prescott alá.

 

 

Második évében mit is szerethetne jobban egy fiatal irányító, mint hogy megtartsa jó teljesítményét, plusz kicsit kockázatosabb, hosszabb játékokat is építsenek a játékába. Prescott egyik fő célja, hogy a mély labdáknál nyújtott teljesítménye jobb legyen. Ennek szellemében az edzőtáborban keményen edz és rendszeresen gyakorolja a hosszú átadásokat. Scott Linehan a Dallas támadókoordinátora szerint pedig ennek meg is lesz az eredménye.

 

Fizikailag már most jobb állapotban van, mint tavaly. A karereje már most sokat fejlődött és sokkal jobban számolja ki a labdák ívét is.

 

Prescottnak mindössze 38 sikeres passza volt, ami több mint 20 yardot töltött a levegőben, noha nem is eresztette el túl sokszor a labdát ennél távolabb. Ez különösen annak tudatában kevés, hogy a liga éllovasai közel 70-et jegyeznek ebben a statisztikában. Igaz, Prescott 38 átadásából 9 is touchdownnal zárult, így elég hatékonynak mondható.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!