Connect with us

Hír

Donald holdoutja az alapszakaszba is belenyúlhat

Az egész offseason egyik legfelkapottabb témája volt, hogy Aaron Donald vajon holdoutol-e és ha igen, akkor mennyi ideig. Nos, előbbi kérdésre már megkaptuk a választ, azonban arról egyelőre csak halvány sejtéseink lehettek, hogy meddig nem kíván a Rams edzésein részt venni. Adam Schefternek köszönhetően azonban most már erről is lehet némi fogalmunk. Az ESPN újságírója úgy tudja, hogy a ligaelit defensive tackle akár az alapszakaszban is folytatná a nyáron megkezdett sztrájkját.

 

 

Donald kihagyta az önkéntes edzéseket és az edzőtábort egyaránt. A 2014-es draft 1/13-as választottja idén lép újonc szerződésének negyedik évébe, jelenleg 1.8 millió dolláros alapfizetéssel rendelkezik, ami ahhoz képest hogy a liga legjobb belső védőfalembere, több mint nevetséges. Ehhez pedig hozzájön, hogy a Rams lehívta a játékos ötödéves opcióját is, így összesen még két évig játszana aprópénzért.

Neki pedig most a megfelelő honorárium mindennél fontosabb. Ezért az sem érdekli, hogyha az edzésektől való távolmaradás az alapszakaszig kitartana, esetleg már belenyúlna, aminek kétségkívül a Rams inná meg jobban a levét. A szituáció azért nem szerencsés, mert a csapattársak szerint egyébként Donaldot is kikészíti a helyzet.

Márpedig egyelőre úgy tűnik, hogy ott vagyunk, ahol a part szakad. A Rams GM-je, Les Snead elmondta, hogy továbbra sem nyitott egyik fél sem a másik felé és csak remélni tudja, hogy még hosszú ideig Kos lesz Donald. Ez azonban megfelelő szerződés asztalra helyezése nélkül nem fog összejönni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!