Connect with us

Hír

“Egy vicc, hogy nincsen csapatom.”

Terrell Owens már öt éve nem lépett pályára az NFL-ben, de továbbra is azt gondolja, hogy neki helye lenne a mostani ligában. Az egykori kiváló elkapó 2012-ben írt alá utoljára, akkor a Seattle Seahawksszal, de még a szezon kezdete előtt kivágták.

 

 

Az ötszörös All-Pro játékos a Fox Sports Rádiónak adott nyilatkozatában elmondta, hogy még hisz benne, hogy valamelyik csapat gyorsan leigazolja.

Az, hogy jelenleg nincsen csapatom, egy vicc. Nem érdekel, mit mondanak az emberek. Hiába vagyok már 43 éves, higgyék el, nem olyan vagyok, mint az átlag 43 éves. Amikor 35, 36, 37 voltam, akkor is sokan mondták, hogy már öreg vagyok a játékhoz, de akkor is felvettem a versenyt a huszonéves srácokkal. Ha kell, itt és most futok egy 4.4-et (40 yardon).”

Owens minden idők egyik legnagyobb elkapója, ebből is fakadhat az a nagy önbizalom, amivel még ma is rendelkezik, aktív pályafutását követ. Ám az öt év kihagyás és a 43 éves életkor minden bizonnyal nem a legvonzóbb a csapatok számára. Ha azonban valaki mégis úgy döntene, hogy szerződést ad Owensnek, biztosan az érdeklődés középpontjába kerülne.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!