Connect with us

Hír

Egyre valószínűbb, hogy Luck kihagyja a szezon elejét

A Colts elmúlt 2-3 éve, jócskán arról szólt, hogy Andrew Luck aktuális egészségügyi állapotát vizsgálta a csapat és mérlegelte, hogy játszhat-e a klasszis irányító vagy nem. Ez a vesszőfutás pedig nem akar véget érni, ugyanis, idén is úgy vágunk neki training campeknek, hogy Luck nem teljesen egészséges.

 

 

Az teljesen világos, hogy a csapat azt szeretné, ha Luck bevethető lenne, de ennél is többet ér nekik, ha végre valahára teljesen 100%-os tud lenni. Márpedig az irányító továbbra sem edz a csapattal, pedig alig egy hónap van a szezonig. Az ennél is rosszabb hír, hogy egyelőre nincs vélemény a lehetséges visszatérés időpontjáról. A legutolsó jelentésben is inkább ködös jelek olvashatóak.

 

A legutóbbi két edzésen sem vett részt Luck. Chuck Pagano jelzései arra utalnak, hogy hamarosan megjelenik, de az irányító továbbra is PUP listán. A szombati edzésig Luck nem lép kamerák elé, így a további állapotáról nincsenek nyomok.

 

A legnagyobb probléma nem feltétlenül az, hogy nem edz még a csapattal, nem is az, hogy esetleg kihagyja az első pár hetet. Az igazán nagy probléma, hogy nem telik el úgy egy teljes szezon, hogy minden mérkőzésen pályára tudna lépni. Korai még bármit is kijelenteni, de akármennyire zseniális játékos, ilyen egészségügyi háttérrel nem fognak az egyről a kettőre jutni vele.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!