Connect with us

Hír

Ejtették a vádakat Brock ellen, máris érdeklődnek iránta

A 49ers még áprilisban küldte el Tramaine Brockot, miután a cornert összevert barátnője mellől vitték el a rendőrök a fogdára. Azonban ejtették ellene a vádakat, így most már csapatot keres magának.

 

 

Brockot azután vették őrizetbe, hogy gyermeke szeme láttára kezdte el verni barátnőjét, egyben gyermeke édesanyját. Az internetre felkerült vádiratból kiderül, hogy Brock előbb megverte, majd fojtogatta barátnőjét, amíg ő az egy éves kisbabájukat tartotta a kezében. A hölgy ráadásul elmondta, hogy nem először tett vele ilyet a 28 éves corner, már ezelőtt az incidens előtt is volt egy fojtogatási kísérlete. Vádemelés is történt az ügyben, akár 5 év börtönt is kaphatott volna a fiatal corner.

 

A vádakat azonban most ejtették és a hírek szerint már négy csapat – köztük a 49ers – már el is kezdett érdeklődni a játékos iránt. Persze lehet, hogy az a három misztikus csapat nem is létezik, Greg Hardy esetéből kiindulva ugyanis a legtöbb csapat nem vállalja be az ilyen szinten balhés játékosokat. Ráadásul még az NFL is simán megbüntetheti és eltilthatja, ami még inkább ront az esélyein. Persze a szükség nagy úr, ha történik egy sérülés a táborban, tényleg megcsörrenhet a telefon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!