Connect with us

Hír

Elkapóját cserélné a Chargers

A Los Angeles Chargers megválna elkapójától, Dontrelle Inmantől. Az NFL Network újságírója, Tom Pelissero szerint a Chargers több csapattal is tárgyal a cserét illetően.

 

 

Inman három éve van a ligában, ez idő alatt végig a Chargers játékosa volt. 37 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 176 alkalommal vették célba, ezekből 105 elkapást, 1454 yardot és 7 touchdownt sikerült összehoznia a 28 éves elkapónak. Tavaly az alapszakasz mind a 16 mérkőzésén kezdő volt, de ez inkább a csapattársak sérüléseinek volt betudható, mintsem kiváló játékának.

Jelenleg a negyedik számú elkapó szerepét tölti be Inman, mindezt úgy, hogy a Chargers idei első körös választottja, Mike Williams még nem is szerepel a depth charton, így ha ő is felépül, akkor minden bizonnyal még egy helyet csúszna a veterán elkapó.

A játékos fizetése 2.75 millió dollár 2017-ben, mivel az idei offseason során egy évre szóló szerződést kötött a Chargersszel a fentebbi összeg ellenében. A csapatoknak magyar idő szerint szombat este 10-ig kell kialakítaniuk a végleges, 53 fős rostert.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!